Op zaterdag 14 december 2019 geeft Danielle Forrer een diep helende klankworkshop te Wieringerwerf. Daarbij wordt jouw persoonlijke ontwikkeling ondersteund en de wijsheid en het plezier van jouw innerlijke kind aangesproken. Deze workshop is bedoeld voor iedereen die met klankschalen wil leren werken, zichzelf een intensief helende dag voor en met zichzelf gunt of zijn persoonlijke groei wil leren ondersteunen, vergemakkelijken en versnellen. Natuurlijk ben je ook van harte welkom als je op zoek bent naar een geschikte klankschaal om in het dagelijks leven mee aan de slag te gaan.

Klankworkshop, Ontwikkelpunten & Talenten
In deze workshop leer je om diverse klankschalen aan te slaan en aan te strijken (laten zingen). Je zult ervaren wat klank voor je kan betekenen en wat het met je kan doen. Je leert je persoonlijke ontwikkeling te ondersteunen door middel van klank en je talenten zo goed mogelijk in te zetten. Natuurlijk leer je deze dag hoe je klankschalen plaats op en bij iemands lichaam. En er wordt zeker aandacht besteed aan hoe om te gaan met de eventuele vrijgekomen energie. De deelnemers gaan aan de slag met de ruime collectie aan klankschalen en andere instrumenten als de magische Koshi Shanti’s, de Tibetaanse gong, drum en rainstick.

Enthousiast geworden?
Heb je zelf al een klankschaal, neem die dan mee naar de workshop, zodat je ermee kunt leren werken. Nog geen klankschaal? Niet getreurd, want tijdens de workshop zullen er voldoende klankschalen aanwezig zijn om mee te oefenen. De deelnemers krijgen de mogelijkheid om tijdens deze dag met korting een klankschaal aan te schaffen.

Wil jij opgeruimd de feestdagen in? Geef je dan snel op, het aantal deelnemers is beperkt, zodat er veel ruimte is voor individuele aandacht en begeleiding.

Meer informatie / opgeven: Klankworkshop Zaterdag 14 december 2019 – Wieringerwerf