AMSTERDAM - Op zondag 22 september kunnen kids de basic skills van het DJ’en leren bij Ginger & Ale in Amsterdam.


De djproducer.school geeft die dag een dj-workshop voor kinderen van 7 tot en met 12 jaar. Er staan 2 workshops gepland. Alle kinderen krijgen de beschikking over een eigen dj-set. Ze gaan zelf aan de slag met de knoppen van de dj-set. Ze leren naast mixen en beatmatchen ook scratchen en andere tricks. Wat doet een DJ nu eigenlijk? Hoe tel je de maat? Hoe krijg ik iedereen aan het dansen? Ze leren het allemaal. Na afloop vindt er nog een kleine afterparty plaats om het feest compleet te maken.

Ouders kunnen gezellig een drankje drinken en iets eten terwijl hun kinderen zich muzikaal uitleven. Uiteraard mogen er foto's worden gemaakt van de kids in actie!

De eerste workshop is van 12:00 tot 14:00 uur en de tweede van 15:00 tot 17:00. Per workshop zijn er 30 kaarten beschikbaar en bij grote animo meer. Een kaartje kost €15,00 en er is korting voor kinderfeestjes.

De djproducer.school organiseert workshops op het gebied van dj’en en produceren voor jongeren en volwassenen. Wij komen met onze workshops op diverse scholen en evenementen. Daarnaast hebben we een vaste workshoplocatie in ’s-Hertogenbosch.

Datum: 22 september

Locatie: Ginger & Ale, Helmholzstraat 61, 1098 LE, Amsterdam

Tijden: 13:15 – 15:00 & 16:00 – 17:45

Prijs: €15,-

Ticketverkoop: www.djproducer.school/dj-workshop/openbaar/