Op dit moment zijn door de coronamaatregelen alle winkels gesloten. Dit kan het lastig maken om nieuwe interieurartikelen te kiezen. Daarom heeft de Bommel Meubelen de optie om gratis online interieuradvies of interieuradvies aan huis aan te vragen.

Online interieuradvies
Ondanks de gesloten winkels toch advies over je interieur? Dat kan bij de Bommel Meubelen! De Bommel Meubelen biedt gratis online interieuradvies aan. Een afspraak is volledig digitaal via een videogesprek, dus je hoeft er niet voor uit huis. Een interieuradviseur geeft je tijdens het gesprek direct advies over je woonwensen. De adviseurs geven je tips over kleurgebruik en ze maken een 3D-tekening als visualisatie. Ook wordt de winkel in de Villa ArenA Woonmall digitaal laten zien, zo kan je eventueel direct een order plaatsen.

Interieuradvies aan huis
Er is ook een optie voor interieuradvies aan huis. Bij een interieurgesprek aan huis komt één van de adviseurs op een veilige manier bij je thuis. Hier kan de adviseur kijken naar de kleuren, materialen en licht van je woonruimte. Aan de hand van jouw wensen en de ideeën van de adviseur wordt er een advies gegeven en een 3D-tekening gemaakt. De adviseur heeft contact met de winkel in de Villa ArenA Woonmall, zodat je op afstand eventueel een order van je favoriete items kunt plaatsen.

Een afspraak maken
Wil je je laten adviseren door één van de Bommel Meubelen hun ervaren adviseurs? Een afspraak maken kan eenvoudig online via dit (https://www.debommelmeubelen.nl/online-interieuradvies/) formulier, of bel 078 674 3000.