Ook dit jaar kunt u voor een schitterende kerstboom weer terecht bij Kerstbomen Amsterdam! U heeft de mogelijkheid om uw kerstboom online te bestellen, zelf de bezorgdatum te kiezen en op de dag van bezorging is het zelfs mogelijk om de bezorger live te volgen. De vriendelijke bezorgers zetten de kerstboom ook nog eens voor u op de gewenste plek. De mooiste kerstbomen van Amsterdam, inclusief de hoogste service, bij u thuisbezorgd! De dagelijkse bezorging start op 26 november, 7 dagen per week in Amsterdam e.o.


Wilt u uw kerstboom liever zelf uitzoeken? Dat kan! Vanaf 1 december gaat de verkoop op de straat verkooppunten van start. Woont u in het centrum, dan zijn de verkooppunten Vijzelgracht & Westerdoksplein perfecte locaties om uw boom te scoren! In Amsterdam Zuid is dat het Stadionplein. Woont u buiten de stad? Ga dan naar de locatie in Amstelveen, direct gelegen aan de A9.

Kerstbomen Amsterdam heeft een ruim aanbod kerstbomen van hoge kwaliteit. Ieder jaar reizen ze zelf af naar Denemarken om daar de beste kerstbomen persoonlijk te selecteren. Alle kerstbomen zijn vers en mooi vol. Ware eye catchers! Of u de kerstboom direct online besteld en laat bezorgen of zelf langs gaat, Kerstbomen Amsterdam is een garantie voor een mooie kerstboom. Veel sfeer, plezier en gemak met Kerstbomen Amsterdam!