Kerstbomen Amsterdam is al jaren dé kerstbomen specialist in Amsterdam. Ieder jaar reizen wij zelf af naar Denemarken (het kerstbomenland bij uitstek), om daar persoonlijk de mooiste kerstbomen uit het veld te selecteren.

Je kunt er voor kiezen om de kerstboom zelf uit te zoeken op een van onze verkooppunten in Amsterdam of laat je kerstboom bezorgen. Kies zelf je favoriete bezorgdatum en op de dag van bezorging is onze chauffeur zelfs live te volgen. Je hoeft dus nooit lang thuis te blijven. Wij houden je op de hoogte en bezorgen gegarandeerd een mooie volle kerstboom bij je tot in de woonkamer of op kantoor. 7 dagen per week vanaf 28 november. Ook bieden wij de service aan om de kerstboom weer op te halen in januari.

Goed om te weten; voor iedere kerstboom die wij verkopen is inmiddels al een nieuwe geplant, die gemiddeld ook weer 18 kg C02 uit de lucht haalt. Daarnaast compenseren wij de C02 emissie van ons transport.
Bekijk alle informatie en openingstijden van de verkooppunten (Westerdoksplein, Vijzelgracht, Stadionplein, Houthavens & Ouderkerk ad Amstel/Amstelveen) op onze website : www.kerstbomenamsterdam.nl