Kapsalon Ficarool/LiVage Haarwerken Akersloot biedt oplossingen voor (beginnende) kaalheid. Naast confectiehaarwerken kun je bij LiVage Akersloot ook terecht voor maatwerk. Het verschil is dat het haarwerk speciaal voor jóu wordt gemaakt, geheel naar jouw wensen. Bijvoorbeeld in het geval van Frontale fibroserende alopecia (foto voorbeeld) kan een maatwerk haarstuk een fantastische oplossing zijn, maar ook in tal van andere gevallen kan een maathaarwerk ideaal zijn.

Je kunt ervoor kiezen om het haarwerk semi-permanent te plakken, zodat je er bijvoorbeeld mee kunt sporten, zwemmen, etc... Ik maak daarvoor een mal van de hoofdvorm, zodat het haarwerk, of haarstuk perfect zal passen. Samen met mijn klant bepaal ik de kleur, model, structuur, haarlengte, haartype etc. De mogelijkheden zijn ontelbaar en je kunt het haarwerk echt laten maken zoals jíj het wilt hebben. Waar bij confectie de levertijd een paar dagen is, moet je bij maathaarwerk wel op 3 á 4 maanden rekenen.

De prijs van een maathaarwerk ligt hoger dan een confectiehaarwerk, je krijgt altijd een prijsopgave vóór je de definieve opdracht geeft. LiVage is aangesloten bij de SEMH, wat betekent dat je altijd de maximale vergoeding van je zorgverzekeraar krijgt. Meer info op www.kapsalonficarool.nl, of bel: 0615370142 Kapsalon Ficarool/ LiVage Haarwerken Akersloot.