NEDERLAND - Na moederdag is het nu tijd om onze vaders en vaderfiguren (bonusvaders, stiefvaders, schoonvaders, grootvaders) in het zonnetje te zetten.


Met mooi weer in het vooruitzicht is het een perfect moment om er samen met je vader op uit te trekken. Ga bijvoorbeeld samen naar het strand, haal een ijsje, of geniet van een heerlijke versnapering op het terras. Voor vaders gaat er vaak niks boven quality time met hun zoon of dochter.

Als je toch wilt uitpakken met een leuk cadeau, dan is een zelfgemaakt cadeau natuurlijk het allerleukst. Laat je creativiteit de vrije loop en denk bijvoorbeeld aan een zelf samengesteld borrelpakket, fotoalbum, of bak een lekkere taart. Met een persoonlijk (zelfgemaakt) cadeau toon je op een bijzondere manier hoeveel je vader voor jou betekent.

Onthoud dat het belangrijkste aspect van Vaderdag het tonen van waardering en liefde is. Of je nu tijd met hem doorbrengt of een zelfgemaakt cadeau geeft, zorg ervoor dat het recht uit je hart komt en laat zien hoeveel je hem waardeert.

Vaderdag valt dit jaar op 18 juni. Laat deze speciale gelegenheid niet voorbij gaan en maak er een onvergetelijke dag van.