AMSTERDAM - Op 1 juli ’19 is het Amsterdam Art Center op Meetingreview uitgeroepen tot de beste vergaderlocatie in Noord-Holland categorie L. Amsterdam Art Center host uiteenlopende meetings, events en workshops. Van jonge start-up tot grote zorginstelling; iedereen raakt volop geïnspireerd op deze bijzondere locatie nabij Amsterdam Sloterdijk. Ze worden beoordeeld met een 9,0 en kunnen eerdaags, naast hun uitgebreide kunstcollectie, óók pronken met hun eigen Meetingreview award.

Best een kunst of een koud kunstje?
Amsterdam Art Center is gelegen nabij Amsterdam Sloterdijk en telt maar liefst 14 verschillende zalen. Voor elk gezelschap en iedere gelegenheid een geschikte ruimte. Maar deze gunstige locatie en het brede aanbod zijn niet genoeg om een award in ontvangst te kunnen nemen; deze komt niet zomaar aanwaaien, het is best een kunst. Mike Bosman – algemeen directeur – en zijn team zetten zich dagelijks met enthousiasme in om van alles wat zij doen iets onvergetelijks te maken.

‘Ik ben enorm trots op de medewerkers van het Amsterdam Art Center (AAC) voor dit resultaat.’ – Mike Bosman

Met de eerste stap binnen al geïnspireerd
Geen formele receptie, maar een kunstcollectie met meer dan 30.000 kunstwerken die bezoekers welkom heet. De informele en artistieke toon is direct al gezet. Naast het vergadercentrum is Amsterdam Art Center ook het thuis voor KUNSTUITLEEN.NL, Frame4U, workshopruimtes en een kookstudio. Aan kunst en inspiratie dus geen gebrek. Mensen worden in een andere context geplaatst - uit hun comfortzone - wat óók helpt out-of-the-box te denken. En dat komt natuurlijk mooi van pas tijdens een vergadering, event of training.

Echt contact en alles tot in de puntjes geregeld
Mike en zijn team werken hard om de verwachtingen van klanten te overtreffen, in alles wat zij doen. Als host voor meetings en events, als kookstudio en aanbieders van workshops en kunst. Ze denken met klanten mee, zijn authentiek en oprecht. Ze doen wat ze zeggen en zeggen wat ze doen. Duidelijke afspraken, soepele processen en alles tot in de puntjes geregeld. Samen maken zij van Amsterdam Art Center een plek waar gasten zich direct welkom voelen én waar iedereen met energie en boordevol inspiratie de deur uitstapt.

De nodige ‘creative touch’ binnen het bedrijf
Kunst verbetert het algehele welzijn, stimuleert het creatief denkvermogen en geeft de productiviteit een boost. Genoeg redenen om te zorgen voor die extra ‘creative touch’ binnen de organisatie. Amsterdam Art Center helpt dit te doen door organisaties welkom te heten in het unieke vergadercentrum voor kleine en grote events en diverse culinaire en creatieve workshops. Daarnaast kan Amsterdam Art Center klanten ook helpen meer creativiteit ‘in huis’ te halen met een zakelijke kunstcollectie van KUNSTUITLEEN.NL.

Meer weten?
www.amsterdamartcenter.com
Meer weten? www.amsterdamartcenter.com