Met meer dan 225 kramen vol nieuwe en 2e hands kinderkleding, speelgoed, kinderboeken, en accessoires is er zondag 3 november genoeg keuze. Nog nooit stonden er zoveel kramen met items voor kids van 0 tot 10 jaar.
De verkopers zijn particulieren maar ook veel webshops en outletstores die hun spullen hier voor leuke prijzen aanbieden.


En met het oog op de december feestmaand ook heel handig om alvast in te slaan. Door het enorme aanbod is er voor iedereen wel wat te vinden. De beurs is ruim opgezet en goed toegankelijk voor de traditiegetrouw vele bezoekers.

De verkoop van beursplaatsen gaat momenteel erg hard. Er zijn nog maar enkele plaatsen beschikbaar dus wie ook simpel wat wil bijverdienen moet snel nog een beursplek reserveren. Dit kan heel simpel in de online ticketshop via www.GooiseKledingbeurs.nl. Bovendien ontvang je bij boeking direct min. €25 aan kortingscodes van bevriende kinderwebshops.
Parkeren is deze dag GRATIS! Voor de kinderen is een schminkster aanwezig en in het Grand Café kun je terecht voor een hapje en een drankje.

Borchland (t/o Ziggo Dome) aan de Borchlandweg 6-10 in Amsterdam is prima bereikbaar en 3 november open van 1.00 tot 14.00 uur. Een beursplek is er voor €26,50 of €31,50. Online entreetickets zijn € 2,50 inclusief €25 aan kortingscodes. Entree aan de kassa is € 3,50 (kinderen tot 12 jaar altijd gratis). Voor info en tickets zie www.GooiseKledingbeurs.nl