Smakelijk geregeld
De ambitie, het persoonlijke contact met onze klanten en onze gedrevenheid heeft ons groot gemaakt. We zijn trots dat we al bijna 20 jaar dagelijks versbereide lunches verzorgen voor grote internationale topbedrijven maar ook op de kerstdiners en nieuwjaarsborrels op één van onze schitterende locaties waarbij elk detail telt. Of het nu gaat om een eenvoudig borrelhapje tijdens de vrijdagmiddagborrel of een diner van sterrenkwaliteit, het is smakelijk geregeld!

Eerlijk geregeld
We werken zoveel mogelijk met super verse, eerlijke ingrediënten. Veelal van lokale boeren. Simpelweg omdat het de smaak ten goede komt. Want smaak, dat is onze passie. Wij claimen dat bij ons alles mogelijk is. We hebben een van de grootste keukens van Nederland en kunnen dus vele kanten op. Als team denken wij graag met u mee om uw evenement tot een groot succes te maken waarbij u zich zelf ook te gast voelt en optimaal kunt genieten.

Onze trots: de grote productiekeuken
Met veel trots hebben wij in 2015 ons nieuwe productiekeuken van ruim 1.200 m2 met hoofdkantoor geopend in Diemen Amsterdam. Zo kunnen wij onze opdrachtgevers sneller bedienen en grotere groepen mensen voorzien van lunch, borrelhap of 5-gangen diner.

Onze catering services
U kunt bij ons terecht voor diverse catering services. Organiseert u een feest, borrel of diner, dan ontzorgen wij u met onze party catering. We nemen u alles uit handen, zodat u tezamen met uw gasten van uw evenement geniet. Ook bieden wij bedrijfscatering. U bestelt eenvoudig maaltijden online voor uw werknemers. Daarnaast is het mogelijk dat we uw bedrijfsrestaurant voor u beheren. Heeft u specifieke wensen? Laat het ons weten, we denken graag met u mee.