Een echte kerstboom kopen? Bestel online van Kerstbomen Amsterdam en laat een schitterende kerstboom thuis bezorgen of kom gezellig langs op één van de verkooppunten in Amsterdam of Amstelveen!


De dagelijkse bezorging start al op 25 november! De straatverkoop start op 27 november op het Westerdoksplein, Vijzelgracht, Stadionplein, Amsteldijk Zuid in Amstelveen.

Ook dit jaar kunt u weer bij Kerstbomen Amsterdam terecht voor een prachtige kerstboom! U heeft de mogelijkheid om uw kerstboom online te bestellen, zelf de bezorgdatum te kiezen en op de dag van bezorging is het zelfs mogelijk om de bezorger live te volgen. De vriendelijke bezorgers zetten de kerstboom ook nog eens voor u op de gewenste plek. De mooiste kerstbomen van Amsterdam inclusief de hoogste service bij u thuisbezorgd! De dagelijkse bezorging start op 25 november, 7 dagen per week in Amsterdam eo.

Wilt u liever uw kerstboom zelf uitzoeken? Dat kan! Vanaf 1 december gaan de straat verkooppunten van start. Woont u in het centrum, dan zijn de locaties Vijzelgracht & Westerdoksplein de perfecte locaties om uw boom te scoren! In Amsterdam Zuid is dat het Stadionplein. Woont u buiten de stad? Ga dan naar de locatie in Amstelveen, direct gelegen aan de A9.

Kerstbomen Amsterdam heeft een ruim aanbod kerstbomen van hoge kwaliteit. Ieder jaar reizen ze zelf af naar Denemarken om daar de beste kerstbomen persoonlijk te selecteren. Alle kerstbomen zijn mooi vol en vers, iedere week komen er nieuwe kerstbomen binnen. Ware eye catchers! Of u de kerstboom direct online besteld en laat bezorgen of zelf langs gaat, Kerstbomen Amsterdam is een garantie voor een mooie kerstboom. Veel sfeer, plezier en gemak met Kerstbomen Amsterdam!

Kerstbomen Amsterdam

Tel 020 262 1057

www.kerstbomenamsterdam.nl

info@kerstbomenamsterdam.nl