Heeft u te maken met openstaande facturen en zoekt u een betrouwbare partner om uw geld te incasseren? Dan bent u bij ons, Incassobureau Amsterdam, aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in incasso voor het MKB en ZZP en hebben een bewezen slagingspercentage van 94% in het jaar 2020. Met onze expertise en ervaring zorgen wij ervoor dat u krijgt waar u recht op heeft.


Wat maakt ons incassobureau in Amsterdam anders? Allereerst bieden wij 24/7 real-time online inzage in uw zaak, zodat u altijd op de hoogte bent van de voortgang. Daarnaast streven wij naar een hoge klanttevredenheid en hebben wij gemiddeld een 9,5 als klantbeoordeling. Wij begrijpen dat snelheid belangrijk is bij incassozaken, daarom garanderen wij dat wij dezelfde werkdag uw incasso in behandeling nemen als u deze voor 16.00 uur bij ons indient.

Wij begrijpen ook dat incassozaken soms juridische stappen vereisen. Daarom hebben wij gespecialiseerde incasso advocaten in huis die zich volledig inzetten om uw geld te incasseren. Onze advocaten hebben de juiste juridische kennis en kunnen optreden in gerechtelijke procedures. Hierdoor hebben wij meer drukmiddelen tot onze beschikking om uw geld te incasseren dan een regulier incassobureau.

Uit ervaring weten wij dat niet alle incassobureaus betrouwbaar zijn. Er zijn veel Amsterdamse incassobureaus waarvan de klanten vaak slechte ervaringen delen. Kies daarom altijd voor een betrouwbaar en ervaren incassobureau zoals het onze, dat gespecialiseerd is in incasso voor het MKB en ZZP. Met ons hoge slagingspercentage en onze no cure no pay aanpak bent u verzekerd van een kostenbesparende en resultaatgerichte aanpak.

Belangrijkste punten

 • Incassobureau Amsterdam gespecialiseerd in incasso voor MKB en ZZP

 • Slagingspercentage van 94% in 2020

 • 24/7 real-time online inzage in uw zaak

 • Gespecialiseerde incasso advocaten voor juridische procedures

 • No cure no pay incasso met snelle actie

Voordelen van no cure no pay incasso

Wanneer u te maken heeft met een onbetaalde factuur, wilt u natuurlijk graag het verschuldigde bedrag snel en efficiënt innen. Het inschakelen van een incassobureau in Amsterdam dat werkt op basis van no cure no pay kan u verschillende voordelen bieden. Hieronder worden de belangrijkste voordelen van no cure no pay incasso toegelicht:

 1. Geen kosten bij geen resultaat

Met no cure no pay incasso hoeft u zich geen zorgen te maken over kosten als het incassotraject niet succesvol is. U betaalt alleen wanneer het incassobureau erin slaagt om het verschuldigde bedrag te innen. Dit zorgt voor een risicoloze aanpak waarbij u alleen betaalt voor resultaat.

 1. Hoog slagingspercentage van 94% (2020)

Het incassobureau in Amsterdam waar u voor kiest, heeft een indrukwekkend slagingspercentage van 94% in het afgelopen jaar. Dit hoge percentage geeft aan dat het bureau expertise en ervaring heeft in het effectief incasseren van openstaande vorderingen.

 1. Volledige uitkering van de hoofdsom bij verhaal

Als het incassobureau erin slaagt om het verschuldigde bedrag te innen, ontvangt u de volledige hoofdsom. Er worden geen extra kosten in mindering gebracht op het bedrag dat u verschuldigd bent. Dit zorgt ervoor dat u krijgt waar u recht op heeft.

 1. De debiteur betaalt de incassokosten

Bij no cure no pay incasso zijn het de debiteuren die de incassokosten betalen. Dit betekent dat u geen extra kosten hoeft te maken om uw vordering te innen. Het incassobureau zal de incassokosten verhalen op de debiteur, zodat u deze kosten niet zelf hoeft te dragen.

 1. Geen abonnement nodig

Om gebruik te maken van no cure no pay incasso, heeft u geen abonnement nodig. U kunt het incassobureau inschakelen wanneer u een onbetaalde factuur heeft die u wilt laten innen. Er zijn geen langlopende contracten of vaste kosten verbonden aan deze dienstverlening.

 1. Duidelijke voorwaarden, alles staat online

Het incassobureau hanteert duidelijke voorwaarden voor no cure no pay incasso. Alles is transparant en online beschikbaar, zodat u precies weet waar u aan toe bent. U kunt alle voorwaarden en procedures raadplegen op de website van het incassobureau.

 1. Het incassobureau zet zich tot het uiterste in om uw vordering te incasseren

Het incassobureau in Amsterdam zal er alles aan doen om uw vordering te incasseren. Met hun expertise en ervaring stellen ze een doeltreffende strategie op om de debiteur te bewegen tot betaling. Ze zullen alle wettelijke middelen en mogelijkheden benutten om uw geld te innen.

Door te kiezen voor no cure no pay incasso bij een betrouwbaar incassobureau in Amsterdam, kunt u profiteren van deze voordelen en ervoor zorgen dat u krijgt waar u recht op heeft. Het inschakelen van een gespecialiseerd incassobureau met een hoog slagingspercentage vergroot de kans op een succesvolle incasso en voorkomt kostbare fouten.

Conclusie

Een betrouwbaar incassobureau in Amsterdam kan u helpen bij het incasseren van openstaande facturen. Het is van groot belang om te kiezen voor een incassobureau met een hoog slagingspercentage, zoals ons incassobureau in Amsterdam. Hierdoor vergroot u de kans op succesvolle incasso.

Daarnaast biedt ons incassobureau ook de mogelijkheid van no cure no pay incasso. Dit betekent dat u alleen betaalt als er resultaat wordt behaald. Dit is niet alleen kostenbesparend, maar ook een resultaatgerichte aanpak. Bij onze dienstverlening staat uw tevredenheid voorop.

Maak een weloverwogen keuze bij het inschakelen van een incassobureau in Amsterdam. Voorkom kostbare fouten en doe onderzoek naar de ervaringen van andere klanten.

Ons incassobureau heeft al vele tevreden klanten geholpen met het incasseren van openstaande facturen. Wij zijn gespecialiseerd in incasso voor MKB en ZZP en zorgen voor een goede relatie met uw klanten.

Schakel ons betrouwbare incassobureau in en verzeker uzelf van een succesvolle incasso.