Amsterdamsdagblad.nl
|Nieuws | Sport | Evenementen
Lichte regen6.9 ℃

Yurtlife in Zaandam

Bezoekadres:

Yurtlife

Cornelis van Uitgeeststraat 2B
1508EH Zaandam
075-6149260
info@yurtlife.nl
http://www.yurtlife.nl/

Yurtlife

Voor een leven in balans

Bij YurtLife is het thuiskomen. Kom binnen en maak het je gemakkelijk. Bij ons kun je even lekker te relaxen, jezelf opladen of werken aan je gezondheid.

Behandelingen in een Yurt met de luxe van eeuwenoude "eenvoud"
In Mongolië worden deze nomadetenten Ger genoemd. Dit betekent huis of thuis. Een veelzeggende naam voor een "tent". De sfeer van onze yurts is warm en behaaglijk en de ruimte zal je verbazen. Voor even terug naar een eenvoudig en overzichtelijk leven.

Tijd is schaars, dus daarom vind je ons niet ver weg in de bossen, maar gewoon dichtbij huis. Laat de dagelijkse hectiek even los, ontspan je volledig, kom tot rust en geef nieuwe ideeën en inzichten de ruimte om zich te ontvouwen. We brengen je precies dat wat jij nodig hebt om een geweldig rustgevende ervaring te beleven.

Kies uit wat je nodig hebt voor een leven in balans, voor je hoofd, je hart, je lichaam of je ziel. Met gediplomeerde masseurs, therapeuten en docenten werken wij tegen de laagste prijs. Vaak kunnen de kosten ook nog vergoed worden door zorgverzekeraars.

Foto's van Yurtlife

Yurtlife image 1
Yurtlife image 2
Yurtlife image 3
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

3 Beoordelingen


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over Yurtlife. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

ONZEPARTNERS
logo

CONTACT

Hoofdvestiging:
J. Duikerweg 15a
1703 DH Heerhugowaard

Social media
RSS Feed

Online dagbladen

map