NEDERLAND - Recent is onze website www.stalendeurenmeesters.nl vernieuwd. Het is nu ook mogelijk om onze afgeronde projecten online te bekijken. Regelmatig worden hier nieuwe foto’s en filmpjes op geplaatst. Het is een bron van inspiratie geworden, om een stalen deur naar eigen wensen te laten ontwerpen. Afmetingen, kleur, vlakverdeling en type; er is heel veel mogelijk.


OKTOBER WOONMAAND ACTIE

Voor elke bezoeker van onze showroom in oktober, ligt er een presentje klaar. En iedere klant die een order plaatst vóór het einde van dit jaar, maakt kans op een handig en uniek stalen schoenenbankje. Eind december maken wij de winnaar bekend van deze hoofdprijs. Volg onze sociale media en zie welk ordernummer als winnende lot uit de bus komt.

PRODUCTEN UIT EIGEN WERKPLAATS

Taatsdeuren, scharnierdeuren, schuifdeuren, raampanelen, trapleuningen en vides, uitgevoerd in staal en vervaardigd door Stalendeurenmeesters uit Obdam. Al deze producten worden uitgevoerd in staal. Dit materiaal geeft een luxe, chique en tegelijkertijd ook een stoere uitstraling en zorgt voor een meerwaarde van de woning.

De stalen taatsdeur is gewild vanwege het feit dat deze 180°C draait. Deze deur kan vanaf beide kanten open geduwd worden. Populair is de kleur zwart bij deze deuren. Maar tegenwoordig is er een verschuiving naar andere kleuren, zoals wit, brons en groen. Deze andere kleuren zorgen voor meerder stijlen, daardoor staat zo’n stalen deur in iedere woning heel fraai.

De stalen schuifdeuren zorgen altijd weer voor een groots effect. Heel fijn om hiermee de ruimte te kunnen opdelen, om zo in de ene ruimte tv te kijken en in de andere ruimte een boek te lezen. En wanneer er één van beide benut wordt, levert het ook nog een energiebesparing op, doordat niet de hele ruimte verwarmd hoeft te worden.
Ook is het mogelijk om de ramen te verduisteren door middel van een electrische schakeling; met één druk op de knop wordt gewoon glas omgezet naar verduisterend glas en vica versa.

ADVIES

De aanschaf van een stalen deur is geen bevlieging. Net zoals bij een keuken of badkamer is het een weloverwogen keuze. In onze showroom bespreken wij samen met de klant welk soort stalen deur de mooiste uitstraling geeft. Met onze kennis en vakmanschap creëren wij dé perfecte stalen deur. De metamorfose van een opdekdeur naar een stalen deur is zéér verrassend. Een echte eyecatcher; stijlvol, een lust voor het oog én functioneel. Te realiseren zonder bouwkundige werkzaamheden!

WERKWIJZE

Met de grootste precisie worden frames en glaslatten samengevoegd in het door de klant gewenste ontwerp. Onzichtbare lasnaden zorgen ervoor dat de deur aan beide zijden hetzelfde aanzicht heeft. Verrassende elementen, zoals verborgen handgrepen of juist een groot duwvlak maken de deur uniek. Het softclose-mechanisme zorgt ervoor dat deur zachtjes sluit.