Herken je dat? Je loopt de trap op en je mist een trede of je ziet in het donker de trede niet goed? Dat is verleden tijd met trapverlichting. Naast dat trapverlichting je trap een stuk veiliger maakt is het ook nog eens super sfeervol. We vertellen je er graag meer over.


Een veilige trap dankzij trapverlichting

We lopen elke dag de trap op en af. Een ongeluk zit dan ook in een klein hoekje. Trapverlichting zorgt ervoor dat de trap niet alleen sfeervoller wordt, maar ook een stuk veiliger. De trapverlichting zijn super smalle LED-strips die aan de onderkant van de treden verwerkt zijn. Op deze manier zijn alle treden goed zichtbaar. Een misstap in het donker zal dan niet zo snel meer gebeuren.

Verlichting op je trap

Naast dat je de verlichting aan de onderkant van de treden kunt laten verwerken, kun je ook voor LED-verlichting in de wangen kiezen. Dan schijnt het licht vanaf de zijkant over de treden. Let er wel op dat als je trapverlichting wilt aansluiten er een stopcontact in de buurt van je trap moet zitten, zodat daar de trapverlichting op aangesloten kan worden.

Welke trapverlichting kies jij?

Verlichting op je trap is heel sfeervol en het maakt je trap extra karaktervol. Door het uitgebreide aanbod in trapverlichting kun je de sfeer op je trap zelf bepalen. Zo kun je bij trapverlichting in de wangen kiezen voor ronde of vierkante trapverlichting. Met LED-verlichting heeft je trap een strak en stijlvol effect. Naast de ronde of vierkante trapverlichting kun je ook kiezen voor warme of koele trapverlichting. Met warme LED-verlichting op je trap creëer je een zachte gloed van avondlicht in of naast je trap. Met koele LED-verlichting krijg je juist een energiek ochtendlicht effect.

Gratis LED-verlichting t.w.v. €799,-

Mooi meegenomen: in de hele maand juni (2024) profiteer je van gratis LED-verlichting als je kiest voor een traprenovatie van Upstairs. LED-verlichting in je trap maakt van je trap een echte blikvanger! Bovendien is de LED-verlichting super energiezuinig en gaat het jarenlang mee. Meer informatie over deze actie vind je op de website van Upstairs.