Bewolkt18.5 ℃

Westwijs Huiswerkbegeleiding in Amsterdam

Westwijs Huiswerkbegeleiding

Professionele en persoonlijke huiswerk-begeleiding hoeft niet duur te zijn, dat is waar Westwijs voor staat. Wij vinden het belangrijk dat alle Amsterdamse scholieren de begeleiding kunnen krijgen die ze nodig hebben. Op onze locaties in Amsterdam West aan de Rijpgracht en de Oostzaanstraat bieden wij hoogwaardige huiswerkbegeleiding, bijlessen en werkstukbegeleiding aan voor aantrekkelijke prijzen. Zo laat Westwijs zien dat kwaliteit en prijs niet ten koste van elkaar hoeven te gaan.

Bij Westwijs werken vier ervaren begeleiders met een sterke vakinhoudelijke achtergrond. Zij verzorgen huiswerkbegeleiding voor middelbare scholieren van alle niveaus. Ook geven zij tot en met eindexamenniveau bijles in de vakken Nederlands, Frans, Duits, Engels, Grieks, Latijn, natuurkunde, scheikunde, wiskunde, aardrijkskunde, geschiedenis, economie en management & organisatie.

Begeleiding bij Westwijs begint met een intakegesprek met de ouders en leerling. Op basis van dit gesprek stellen wij een persoonlijk plan van aanpak op en kijken we welk rooster het best past. Vervolgens kunnen leerlingen terecht op onze locaties in Amsterdam West voor huiswerk-begeleiding en bijlessen.

Foto's van Westwijs Huiswerkbegeleiding

Westwijs Huiswerkbegeleiding image 1
Westwijs Huiswerkbegeleiding image 2

Zoek een bedrijf in Amsterdam:

Adres
De Rijpgracht 36H
1055 VT  Amsterdam
Mobiel
06-34 729 062
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

1 Reviews


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over Westwijs Huiswerkbegeleiding. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

ONZEPARTNERS
logo
|Nieuws | Sport | Evenementen

CONTACT

Hoofdvestiging:
van Benthuizenlaan 1
1701 BZ Heerhugowaard

Social media
Nieuwsbrief aanmelden

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg wekelijks een samenvatting van alle gebeurtenissen uit jouw regio.

Aanmelden

Online dagbladen

map