Tear-Aid is een uniek transparant reparatiemiddel waarmee u scheuren en gaten in praktisch alle materialen eenvoudig dicht en wel direct. Het is ongekend sterk en elastisch. Tear-Aid is geen tijdelijke oplossing. Het is een permanent reparatieproduct dat een vaste plek verdient in uw en watersport- en kampeeruitrusting.


Diverse eigenschappen maken Tear-Aid heeft tot het ideale reparatiemiddel maken. Het is zeer eenvoudig te gebruiken, is extreem sterk, waterdicht, luchtdicht, zeer elastisch, verkleurt niet, droogt niet uit en is permanent. Dus geen geknoei meer met tubetjes, plakkertjes, droogtijden, strijkbouten, tapes en dergelijke. Deze werken toch niet. Voor het ontvetten en schoonmaken van de te repareren plek gebruikt u de bijgeleverde alcoholpads. Even laten drogen, Tear-Aid strip op maat knippen, opplakken, goed aandrukken en…klaar.

Tear-Aid repareert onder andere: tentdoek, (grond-)zeilen, zelfvullende slaapmatten, luchtbedden, zwembaden, zwembandjes, parasols, tarps, caravanramen, dakramen, luifels, rubber (opblaas) boten, zon- en regenschermen, waterbedden, fietsbanden, kites, surfzeilen, duikpakken, jassen en tassen. Maar ook producten van aluminium, roestvrij staal, polyester en meer. Een uitgebreide toepassingslijst vindt u op de website.

Tear-Aid is verkrijgbaar in twee types: type A en type B. Beide typen hebben dezelfde unieke kwaliteiten maar zijn toepasbaar op verschillende materialen. Type A is toepasbaar op de meeste ondergronden behalve op PVC en vinyl. Voor deze materialen is type B bedoelt.

TEAR-AID

Tel.: 06-23 76 79 23

E-mail: two-m@kpnmail.nl

www.tear-aid.nl