Uitvaartservice De Haan levert diensten aan uitvaartondernemers. Dat doet het bedrijf al sinds 2009. De Haan heeft vestigingen in Uitgeest, Amsterdam en Heerhugowaard.


Het personeel van Uitvaartservice De Haan staat dag en nacht klaar om voor de aangesloten relaties de laatste verzorging te doen, overledenen over te brengen, materiaal te leveren en het staatsievervoer op de dag van de uitvaart te verzorgen. Operationeel manager Han Wiegerink ‘Dat doen wij met ons zorgteam, mensen die het hart op de juiste plek hebben. Dit zorgt voor betrokkenheid en professionaliteit’.

Uitvaartservice De Haan werkt voor kleine en grote uitvaartondernemers die aandacht en integriteit ook hoog in het vaandel hebben staan. Operationeel manager Han Wiegerink ‘Daarin vinden wij elkaar en daarom werken wij prettig samen’.

‘En’, voegt bedrijfseigenaar Peter de Haan toe, ‘dat doen we dan ook nog eens tegen zeer concurrerende tarieven. Wij zijn er namelijk van overtuigd dat goed niet altijd duur hoeft te zijn’.

Wagenpark

Het wagenpark is ook een belangrijk onderdeel van Uitvaartservice De Haan. Het bestaat uit de nieuwste modellen Mercedes voor het staatsievervoer en decente lichtgrijze overbrengauto’s. ‘De staatsie-auto’s bieden we aan in zilvergrijs, wit en zwart. Medio 2022 is er ook een donkerblauwe versie beschikbaar.

Bijpassende volgwagens regelen wij desgewenst ook. Zo kunnen wij altijd ons staatsievervoer op maat én naar wens aanbieden. Al onze auto’s voldoen op het gebied van milieu en duurzaamheid aan de laatste eisen’.

Organisatie en planning

Uitvaartservice De Haan heeft het hoofdkantoor in Uitgeest. Hier wordt de planning gedaan en het volledige wagenpark is er ondergebracht. Het pand beschikt verder over een verzorgruimte, een centrale koeling en een kistendepot. Alles onder één dak.

De Uitvaarthuizen van De Haan in Amsterdam en Heerhugowaard zijn ook voorzien van een verzorgruimte en een koeling. De Uitvaarthuizen onderscheiden zich verder van de vestiging in Uitgeest door de aanwezigheid van 24-uurs kamers. Lees daar verderop in dit artikel meer over.

Werkgebied

Door de opening van Uitvaarthuis De Haan in Heerhugowaard is het werkgebied van Uitvaartservice De Haan uitgebreid naar de hele provincie Noord-Holland. De inrichting van dit nieuwe Uitvaarthuis is mede tot stand gekomen door goed te luisteren naar de wensen en ideeën van onze klanten. Wij zoeken bewust de verbinding.

Deze werkwijze heeft absoluut een positieve uitstraling naar nabestaanden en daarmee naar een hele uitvaart. ‘Nabestaanden voelen namelijk heel goed of iets echt is of een kunstje. Het gaat er bij de samenwerking met onze relaties in de basis om dat we bij elkaar passen. Dan kun je in harmonie met elkaar veel bereiken. Dat betekent veel overleggen en toch ook vaak aan een half woord genoeg hebben.’

Uitvaarthuis De Haan Heerhugowaard

Uitvaarthuis De Haan in Heerhugowaard beschikt over twee 24-uurs kamers waar een overledene opgebaard kan worden. De kamers zijn huiselijk ingericht en bieden plaats aan mensen die om uiteenlopende redenen thuis geen opbaring doen. De kamers zijn daarom 24 uur per dag toegankelijk. ‘We vinden het belangrijk een welkome sfeer te creëren en daarmee méér te zijn dan een functioneel rouwcentrum’. De centrale ruimte in het gebouw heeft meerdere gebruiksmogelijkheden. Deze ruimte is tijdens een bezoek bijzonder geschikt voor het nuttigen van koffie of thee en een zelf meegebrachte maaltijd. Het houden van de condoleance behoort ook tot de mogelijkheden. Tevens zijn er professionele faciliteiten voor de laatste verzorging en een koeling aanwezig.

‘Iedereen, particulier of uitvaartondernemer, die naar aanleiding van dit artikel geïnteresseerd is geraakt in Uitvaarthuis De Haan nodigen wij van harte uit voor een kennismaking.

Dit hartelijke welkom is er dus niet alleen voor ondernemers die op zoek zijn naar dienstverlening bij een uitvaart maar zeker ook voor particulieren die zich willen oriënteren of gewoon eens achter de schermen van een uitvaartbedrijf willen kijken. Neem daarom geheel vrijblijvend contact met ons op’.

Contact

Mail ons op info@uitvaartservicepeterdehaan.nl

Of bel ons op 06 440 225 82

Voor meer informatie bezoek de website van Uitvaartservice De Haan

www.uitvaartservicepeterdehaan.nl