AMSTERDAM - Zondag 25 augustus van 12 tot 18 uur is op Plein ’40-’45 de Amsterdam BLEND Market Zomer Special. Bewoners staan op de buurtmarkt met tweedehands artikelen, fashion en creaties. Op het terras geniet je van een hapje en drankje tijdens live optredens van oa band Vuurpaard, Mad Tea Party Trio en singer-songwriter Danalyze. Rondom het plein zijn er diverse activiteiten voor iedereen: springkussen, zweefmolen, doelschieten, dansworkshops, mini golf en etsen maken. Magician Filip en Kaartlegger Githana zorgen voor mystiek vermaak. Bij Rainbow Lizards word je versierd met schmink, glittertattoos en haarveertjes. Bezoekers krijgen de kans om anderen te inspireren met hun eigen verhalen of zelfs mee te werken aan de Amsterdamse inspiratie glossy ‘EL Magazine’. Wie ook mee wil doen op de markt met verkoop of een activiteit kan zich aanmelden via amsterdamblendmarket.nl. Jonge Amsterdammers t/m 18 jaar doen gratis mee met hun eigen tweedehands en zelfgemaakte spullen!

Zo Blijven Wij Gezond in Amsterdam
Deze editie is er extra aandacht voor de gezonde leefstijl met sport challenges voor alle leeftijden georganiseerd door het stadsdeel. Wie hieraan deelneemt krijgt altijd prijs! De eerste deelnemers verdienen zelfs een stempelkaart om bij lokale ondernemers gratis een gezonde traktatie te halen. Naast de spelelementen is er informatie over gezond leven en sportmogelijkheden in de buurt voor ieders budget. Meer informatie is te vinden op www.amsterdam.nl/zoblijvenwijgezond

De Amsterdam BLEND Markets op Plein ’40-’45 zijn een initiatief van buurtcoalitie Wij Zijn Plein ’40-’45 in samenwerking met Stadsdeel Nieuw-West en Stichting Amsterdam BLEND Events. Samen met de buurt maken we van het plein een bruisend ontmoetingsplaats waar iedereen welkom is voor ontspanning en om talenten te delen met buurtgenoten.