AMSTERDAM - Op zondag 17 november trad Yung Gravy op in De Melkweg, in de MAX zaal. Het voorprogramma was van DJ TIIIIIIIIIIP, de officiële DJ van Yung Gravy.

Om 19:00 ging de zaal open, 20:10 startte de DJ met het publiek klaar te maken voor Yung Gravy. Hij kreeg het publiek actief mee te doen met XXXTENTACION, Drake en bbno$. Bij nummers zoals God’s Plan, Look At Me!, Take A Step Back en Lalala ging het relatief jonge publiek helemaal los en zat de sfeer er goed in.

Rond 21:00 begon Yung Gravy met het nummer Gravy For Pope, dit volgde hij op het Alley Oop, Magic, Pizzazz, Knockout, Buttered Up, Cheryl en Splash Mountain. Hierna benoemde Yung Gravy dat er een vriend van hem ook kwam optreden, namelijk Joost Klein, ook bekend onder de naam Eenhoorn Joost. Joost speelde zijn nummers Ome Robert, Meeuw en Joost Klein 2 waar vanaf de eerste paar tonen van het nummer Ome Robert het publiek al wild werd van deze plotselinge verschijning.


Na het gastoptreden van Joost ging Yung Gravy verder met zijn eigen act, en dit deed hij met zijn bekendste lied, namelijk met Mr. Clean. Mr. Clean is ook zijn bijnaam vanwege zijn doorbraak na het uitbrengen van dit nummer, op het moment is het hij al 105+ miljoen keer op Spotify afgespeeld. Na Mr. Clean ging hij vol energie verder met de nummers Charlene, The Boys Are Back In Town en Rotisserie. Bij Rotisserie haalde hij plotseling ook een kip tevoorschijn, namelijk een ‘Rotisserie chicken’ waar het lied naar vernoemd is maar een dubbele betekenis heeft.

Forget Me Thots, Whip A Tesla, Yung Gravity, Flex Season en Tampa Bay Bustdown waren de volgende nummers die hij speelde. Na Tampa Bay Bustdown bedankte hij het publiek voor alle energie die ze hem gaven. Dit deed hij omdat hij ook een keer het nummer heeft gespeeld in Tampa Bay voor een groter publiek maar deze 1400 Nederlanders kenden beter de teksten en lieten het duidelijker merken dan de inwoners van de plaats in Florida. Vervolgens sloot Yung Gravy het concert af met de nummers Gravy Train en 1 Thot 2 Thot Red Thot Blue Thot. Hij wilde nog wel een toegift doen maar dat was helaas qua tijd niet mogelijk aangezien hij al negentien nummers van zijn eigen repertoire gespeeld had en ook Joost nog onverwachts had opgetreden.

Wel nodigde Yung Gravy iedereen uit om samen met hem de stad in te gaan en er een nog leukere avond van te maken. Het was een geslaagde show met veel energie van het publiek en een goede indeling qua tijd.