AMSTERDAM - Met een schaatsbaan van 2400 m2, een zweefmolen van 40 meter hoog, vijf curlingbanen en nog talloze winterse activiteiten. Dit jaar is De Rai weer omgetoverd tot een echt winterparadijs! Lil kleine openende de eerste dag op het hoofdpodium van Het Amsterdams Winterparadijs. In drie verschillende hallen in de rai was het volle bak.


De mensen stroomden langzamerhand binnen en vonden hun weg in het wonderlijke winterparadijs. Met verschillende eetkraampjes was er genoeg keuze voor ieder. De kraam van Brasserie van Dam was ook aanwezig en verkocht verschillende burgers, tosti’s en drankjes.

Heel familie van Dam was achter de kraam aan het werk. Een van de dochters nam de bestelling aan en andere gaf de bestellingen door aan de chef en gaf de bestelling aan de klanten.

Jong en oud

Een dagje uit voor jong en oud. “Overdag ga je lekker met de kinderen heen, buiten in de zweefmolen en het reuzenrad en binnen schaatsen en van de tube slide. Daarna ga je naar huis breng je de kinderen naar de oppas of opa en oma en kom je terug voor de Après-ski en liveoptredens van onder andere Tino Martin, Maan en Snelle!” aldus Bas Smit.

Van Silent après-ski tot winter bioscoop

In het Amsterdams winterparadijs zijn heel veel activiteiten. Foodparadijs, film en theaterparadijs, wintergames, sneeuwparadijs, schaatsparadijs en het muziekparadijs zijn allemaal aanwezig in de Rai! In de middag is er in de après-ski bar een silent après-ski en na 20.00 uur gaat het feest in de après-ski bar los.

IJsracen, langlaufen, sneeuwballen gooien of naar de No fear Ice bar zijn een van de vele activiteiten die je negen uur in de ochtend tot tien uur in de avond kan doen.

Kijk voor de hele activiteitenlijst of programma op de site van Het Amsterdams Winterparadijs!