AMSTERDAM - De buurt Nieuw West is een van de hotspots in de stad en om dat te bewijzen organiseert winkelcentrum Nieuw West op zaterdag 24 augustus tussen 11:00-17:00 uur voor de tweede keer het MEER(is)MORE Festival. Een dag met meer fashion, meer food, meer show en meer kinderactiviteiten. Het leukste is dat het allemaal minder kost, het is namelijk geheel gratis!

Feestelijke opening met een parade
Om 11:00 uur wordt dit festival feestelijk geopend met een grote parade inclusief feestelijke brassband. Drie kwartier lang loopt deze parade door het winkelgebied om de sfeer er flink in te brengen!

Laat je verrassen door Nieuw West
Het Osdorpplein is leuker dan ooit! Bezoekers kunnen wandelen over een swingende salsa markt op Tussen Meer, met een uniek aanbod aan kraampjes. Op het centrale plein is er meerdere keren per dag een modeshow met dancebattle. Horeca gelegenheden geven in samenwerking met een chef kok een proefje van het lekkerste wat Nieuw West te bieden heeft.

Neem de kids mee
Winkelcentrum Nieuw West is leuk voor iedereen, dus ook voor kinderen. Wat is er leuker dan geheel gratis allemaal attracties uitproberen? Er is een rodeo stier, een mega ballenbak en een silent disco area. Een leuke herinnering aan deze dag kan gemaakt worden in de photoarea met XXL Olifant.

Lekker winkelen met heel veel fun!
Het shoppen wordt extra leuk met een feestelijke aankleding in het centrum en verrassingen om iedere hoek, zoals een rijdende piano en bewegelijke waterdraakjes. Parkeren is zoals altijd de eerste 1,5 uur gratis in de Osdorpplein parkeergarage.

Meer informatie over het MEER(is)MORE Festival en andere evenementen op winkelcentrum Nieuw West is te vinden op de facebookpagina en de website: www.centrumnieuwwest.nl