AMSTERDAM - Op dinsdagavond 10 oktober presenteren drie kunstenaars een schetsontwerp voor kunst langs de centrale as die de Spaarndammerbuurt en Houthaven met elkaar verbind. Deze as start in de Spaarndammerstraat, loopt door (en verspreidt zich in) het toekomstige Houthaven Park, loopt verder over de kade van het Revaleiland, en eindigt voor het begin van het Waterplein aan de kop van dit eiland. We zijn benieuwd naar uw mening want die weegt de selectiecommissie mee in de keuze voor één van de voorstellen!

Het gaat om de kunstenaars Alphons ter Avest, Marjet Wessels Boer en Ram Katzir.Zij hebben de afgelopen maanden onderzocht op welke manier deze belangrijke verbindingsas versterkt kan worden met kunst. Alle drie presenteren zij hun voorstel aan bewoners en overige geïnteresseerden. U bent van harte uitgenodigd om hierbij te zijn en uw feedback te geven. Op 31 oktober zal de selectiecommissie een keuze maken voor één van de drie ontwerpen en uw mening wordt daarin meegenomen!

Datum: Dinsdag 10 oktober 2017
Tijd: 19.00 inloop, start om 19.15 uur.
Locatie: Openbare Bibliotheek, Spaarndammerstraat 490

Verhinderd
Bent u niet in de gelegenheid bent om bij de presentaties aanwezig te zijn? De voorstellen zijn te zien in de Openbare Bibliotheek Spaarndammerstraat tot maandag 30 oktober (tijdens openingstijden). Hier kunt u uw feedback op een kaart schrijven en voor ons achterlaten in een speciale verzamelbus. De voorstellen zijn ook te zien op amsterdam.nl/houthaven/kunst en daar is een formulier beschikbaar voor uw digitale feedback.

Winnend ontwerp
Via de website amsterdam.nl/houthaven/kunst, maar ook via de nieuwsbrieven van stadsdeel West en de Houthaven en social media zal de uitslag bekend worden gemaakt.