AMSTERDAM - De Westergasfabriek viert deze lente haar 15-jarig bestaan. In 2018 is het vijftien jaar geleden dat het park officieel werd geopend en het oude fabrieksterrein een definitieve nieuwe bestemming kreeg.

De gemeente Amsterdam en Westergasfabriek BV zijn trots op het 15-jarig bestaan en grijpen de gelegenheid aan om het jubileum te vieren op zondag 8 april 2018.

Voor jong en oud

Op zondag 8 april wordt er voor jong en oud een evenement georganiseerd voor de buurtbewoners van Westerpark met o.a. een picknick, kids entertainment, muziekprogramma en een markt.

Ondernemers

De gemeente Amsterdam en Westergasfabriek BV willen zoveel mogelijk ondernemers van Westerpark betrekken bij de viering van het 15-jarig bestaan. Hierbij willen we alle ondernemers oproepen om zich in te schrijven voor de lentemarkt!

Per categorie zijn er een X-aantal plaatsen beschikbaar, de organisatie streeft ernaar om alle inschrijvingen te plaatsen op de markt maar vol is vol. De verantwoordelijkheid voor personeel, betaalmogelijkheden, aankleding van de kraam is voor de ondernemers zelf.

Meld u snel aan via onderstaand e-mailadres met de gegevens van uw onderneming en aanbod wat u wilt gaan verkopen.

Info Westergasfabriek Lente Markt

Wie: Gemeente Amsterdam en Westergasfabriek BV
Wat: Westergasfabriek 15 jaar lentemarkt
Waar: Westerpark
Wanneer: Zondag 8 april 2018
Tijd: 12.00 – 17.00 uur
Gezocht: ondernemers Westerpark
Kosten: € 30,- per kraam
Contact: Fleur Hissink
E-mail: dolly@dolhouse.nl
Deadline inschrijving: 16 februari 2018