HOORN - Na het succes van voorgaande jaren organiseert Rederij het IJ ook dit jaar weer een Vuurwerk Cruise vanuit de haven van Hoorn. Vaar mee op vrijdag 17 augustus en bekijk de spectaculaire vuurwerkshow van de Hoornse Kermis vanaf het water.

Een unieke avond uit op het water met ondergaande zon en de spectaculaire vuurwerkshow van de Hoornse Kermis. Na ontvangst met prosecco door de Kapitein en zijn bemanning zal het schip om 20.30u vertrekken voor een MiniCruise over het Markermeer. Terwijl DJ Dans Anders lekkere swingende disco muziekjes van vroeger en nu draait, heeft u vanaf het schip een prachtig uitzicht over het water en is het heerlijk genieten van het varen en de borrelhapjes die rond worden gebracht. Nadat de zon is ondergaan zal het spectaculaire vuurwerk van Hoorn los barsten. Echt een indrukwekkende vuurwerkshow die vanaf het grote bovendek geweldig te bewonderen is. Rond 23.30u meert het schip weer aan in de haven van Hoorn.

De Vuurwerk Cruise wordt georganiseerd door Rederij het IJ op hun schip de Stortemelk, de voormalige veerboot van de EVT (Eigen Veerdienst Terschelling) die van Harlingen naar Terschelling voer. Het schip heeft een klassieke uitstraling met meerdere buitendekken. Ook bij minder weer is er vanuit de sfeervolle salons een prachtig weids uitzicht.

Kaarten a €32,50 per persoon kunnen gekocht worden via www.rederijhetij.nl/vuurwerk.