AMSTERDAM - De komende dagen zijn er op verschillende plekken Kerstactiviteiten waar u van harte welkom bent.

Vrijdag 22 december

Vrijdagavond is er van 18.00 tot 20.00 uur een Kerstdiner voor de bewoners van de K-buurt in buurthuis De Bonte Kraai (Kraaiennest 68). Er is gratis eten en drinken en er zijn optredens. In het kader van de viering van 50 jaar Bijlmer wordt de film ‘Dit geef ik je mee’ vertoond. Er zijn 45 plaatsen beschikbaar. U kunt zich aanmelden via het mailadres kbuurtdiner@gmail.com.

Zaterdag 23 december

Zaterdag staat er van 14.00 tot 18.00 uur een verwarmde tent op het Anton de Komplein. Onder het genot van warme chocolademelk of erwtensoep kunt u genieten van muzikale optredens. Vanaf half drie is er een quiz voor bewoners van de Amsterdamse Poort en Vogeltjeswei. Degene die zijn/haar buurt het beste kent, wint een mooie prijs.

Op dezelfde dag is er van 11.30 tot 16.30 uur een Kerstbraderie in buurthuis De Bonte Kraai (Kraaiennest 68). Er is een attractie voor kinderen en u kunt glühwein drinken aan de bar.

Zondag 24 december

Voor de bewoners van de E-, de G- en de K-buurt is er zondag een gratis Kerstmaaltijd. U bent van 14.00 tot 17.00 uur welkom in een grote witte tent bij speeltuin Emerald. Proef Surinaamse Bojo, pasteitjes, Turkse pizza en meer!

De medewerkers van stadsdeel Zuidoost wensen u fantastische feestdagen en een gezond 2018!