AMSTERDAM - Van dinsdag 17 t/m zondag 23 april presenteren Theater Bellevue, De Krakeling en De Brakke Grond de negende editie van het Pop Arts Festival.

Het Pop Arts Festival presenteert dit jaar een selectie van voorstellingen onder de naam: Visual Stories. Theater en visuele kunst ontmoeten elkaar en creëren een fantasierijk universum. Actueel en vernieuwend theater met video, objecten, maquettes, miniaturen, klei, verf en old-school poppen. Een mooie vorm van theater die weinig in de spotlight staat, gebundeld in het Pop Arts Festival 2018!

De negende editie van dit jaarlijkse poppen- en objecttheaterfestival vindt plaats in Theater Bellevue, De Krakeling en De Brakke Grond. Het beste van Nederlandse bodem en internationale makers brengen ons sterk visuele voorstellingen, waarin disciplines als dans, performance en muziek vertegenwoordigd zijn.

Programma

Simone de Jong (NL), Het Houten Huis (NL), Wiersma & Smeets & Gubcompany (NL/DE), MAAN/Het Paleis (BE), Het Filiaal (NL), De Kolonie MT (BE), Audrey Dero & Oriane Varak (BE), Stuffed Puppet Theatre / Neville Tranter (NL), Nieuw Talent / Puppet Playground (NL), Mirthe Dokter & Tim Hammer (NL), Groots en meeslepend / Steef de Jong (NL), Firma Draak (NL), Michiel Deprez & Pieter Visser (NL), Rosa Omarsdottir (BE), Annelies Van Hullebusch (BE), Ulrike Quade Company / Bellevue Lunchtheater (NL)

Randprogramma

Gedurende de week trakteert het festival publiek en professionals op meer dan alleen theater. Bezoekers kunnen rekenen op specials en een rijk gevuld randprogramma. Meer informatie over de openingsact en het randprogramma is te vinden op onze website.

Het gehele festivalprogramma is (vanaf begin maart) te vinden op de website van het festival: www.popartsfestival.nl en op de websites van de deelnemende theaters. De kaartverkoop gaat via de theaters zelf.

Speeldata

dinsdag 17 t/m zondag 22 april 2018