AMSTERDAM - Op 14 februari kan je gratis luisteren naar verhalen van Mezrab Storytelling School waarbij aansluitend het Valentuin Diner met menu om te delen voor twee is.

Valentuin Diner // 14 feb
De avond van Valentijn is er een bijzonder programma in de Tolhuistuin. Op de dag van de liefde vertellen de vertellers van Mezrab Storytelling School in de Tuin van de Tolhuistuin de mooiste verhalen en aansluitend is er het Valentuin Diner.

Luisteren naar verhalen
Vanaf 18:30 is de bar is open voor een (warm) drankje en nemen de storytellers het publiek mee de Tuin in voor korte verhalen. In elk hoekje, op elk paadje en onder elke afdak in de Tuin is een mooi verhaal te horen.

Valentuin Diner
Om 19:30 start het Valentuin Diner in het Tuinhuis. De chef stelt een speciaal Valentuin-verrassings-menu voor twee personen samen om te delen. Tussen de gangen door zijn er nog meer verhalen. Deze bijzondere verhalen gaan over het mooiste thema der thema's: de liefde.

Het programma is Engelstalig. Het luisteren naar verhalen in de Tuin van de Tolhuistuin is gratis. Het Valentuin Diner kost €30,00 per persoon.