AMSTERDAM - Venice speelt 15 juni voor de tweede keer tijdens Live At. De show van vorig jaar beviel zo, dat de band verzocht om dit jaar weer opgenomen te worden in het programma. Eerder zijn shows aangekondigd van onder meer John Butler Trio, Band of Horses, De Dijk, Paul Carrack, de Edwin Evers Band, Peter Doherty, Douwe Bob, Caro Emerald en Benjamin Clementine voor Live At Amsterdamse Bos 2019. De kaartverkoop voor Venice start vrijdag 8 maart om 10:00 uur.

Venice
Venice was één van de hoogtepunten van Live At 2018. Dit jaar komen ze met een nieuw album en klassiekers als 'The Family Tree' en 'Ever and Ever' op zak naar hun geliefde Amsterdam. De match kan eigenlijk niet beter: als je aan de zomer denkt, denk je aan Venice. De fenomenale vierstemmige zangpartijen van de broers Michael en Mark Lennon en hun neven Kipp en Pat Lennon zorgen voor een glimlach van oor tot oor. Venice bracht recentelijk een nieuwe single 'My Love Waits For Me' uit.

Live At Amsterdamse Bos
Tijdens eerdere edities van Live At speelden o.a. alt-J, Graham Nash, Little Steven and the Disciples of Soul, De Dijk, Typhoon en vele andere artiesten uit binnen- en buitenland in het openluchttheater in het Amsterdamse Bos. De rest van het programma wordt de komende weken bekend gemaakt.

Ticketinfo
Kaarten voor het concert zijn verkrijgbaar vanaf vrijdag 8 maart om 10.00 uur via LiveatAmsterdamseBos.nl en Eventim.nl.