AMSTERDAM - Scooter geeft een tweede show in AFAS Live Amsterdam op maandag 26 november. Eerder verkocht een show die gehouden wordt op 7 december binnen een dag uit. Voor de Duitse band is dit de eerste keer dat ze in Nederland eigen shows geven. Beide shows zijn ter gelegenheid van hun 25-jarig jubileum. De kaartverkoop voor de tweede show start aanstaande woensdag 30 mei om 10:00 uur.

Scooter werd in 1993 opgericht in Hamburg, Duitsland en verkocht meer dan 30 miljoen platen. Ook heeft de band 80 gouden en platina awards op hun naam staan. In Duitsland is Scooter de meest succesvolle act ooit met 23 hits in de top 10. In Nederland zijn vooral singles als Hyper Hyper, Move Your Ass en How Much Is The Fish legendarisch geworden. Ook maakte de groep de titelsong voor de Duitse versie van de succesvolle Nederlandse film New Kids Nitro, Friends Turbo.

25-jarig jubileum
Scooter viert dit jaar hun 25-jarig jubileum. Eind vorig jaar verscheen daarom het album 100% Scooter - 25 Years Wild & Wicked met daarop hun grootste hits en nieuwe single In Rave We Trust. De band bestaat tegenwoordig uit H.P. Baxxter, Michael Simon en Phil Speiser.

Ticketinfo
Kaarten voor de show van Scooter kosten €38,50 (incl. servicekosten en excl. transactie- en/of verzendkosten) en zijn verkrijgbaar via hyperhyper.nu. De kaartverkoop start aanstaande woensdag om 10:00 uur.