AMSTERDAM - Vanaf 15 juni 2017 staat een topcast met o.a. Tjitske Reidinga, Peter Blok, Guy Clemens, Wendell Jaspers en Dick van den Toorn in de nieuwste zomerkomedie Geen Paniek! (Noises Off) van DeLaMar Producties. Geen Paniek! is een komedie over een klucht; een hilarische toneelslapstick over een groep acteurs en hun leven voor én achter de schermen. De verkoop is vandaag gestart.   

De theater-hit van Michael Frayn is in verschillende versies over de hele wereld te zien geweest en beleefde in 2016 een zeer succesvolle revival op Broadway, die maar liefst vijf Tony Award nominaties ontving. Frayn slaagt er met zijn meesterhand in om een lawine aan misverstanden en mislukkingen te creëren, waarin tenslotte iedereen letterlijk en figuurlijk over elkaar heen dondert.

Edwin van Balken, directeur DeLaMar Theater: “Noises Off is mijn favoriete komedie en daarom ben ik blij dat ik met deze voorstelling afscheid kan nemen van DeLaMar. De acteursgroep vind ik geweldig en ik verheug mij enorm op deze hilarische zomerkomedie.”

Zomerkomedie in DeLaMar; een theatertraditie

De zomerprogrammering van DeLaMar is inmiddels een theatertraditie geworden; sinds 5 jaar komen 40.000 mensen in de zomer naar het DeLaMar Theater om een zomerkomedie te bezoeken. Afgelopen januari was de grootste prijzenregen tijdens het Musical Awards Gala voor In de Ban van Broadway, de zomerkomedie van 2016 van DeLaMar Producties.

Regie:   Antoine Uitdehaag
Adviseur staging: Jakop Ahlbom
Cast: Tjitske Reidinga, Peter Blok, Dick van den Toorn, Guy Clemens, Wendell Jaspers, Peter Bolhuis, Pauline Greidanus, Johanna Hagen en Justus van Dillen
Speelijst:   vanaf 15 juni 2017
Première:  25 juni 2017 in het DeLaMar Theater in Amsterdam