Nieuw in de programmering van Theater Bellevue: Bellevue Backstage, voorstellingen achter de schermen om 17:30 uur. Ergens onder de rollenzolder, tussen de balletvloeren en theaterlampen biedt Bellevue een podium aan theatermakers die zin hebben om klein te beginnen. Bellevue Backstage is klein theater, met ambities voor de toekomst.


We trappen af met de nieuwe solovoorstelling Voor altijd duurt een jaar van Simon Heijmans. Hij gaat het gesprek aan met zijn publiek over de liefde. Is duurzame liefde nog een houdbaar ideaal? Wordt vreemdgaan steeds normaler?

In aanloop naar de voorstelling maakt Heijmans gelijknamige podcasts waarin hij doodgewone liefdesexperts aan het woord laat. Deze zijn gratis te beluisteren via Itunes. De resultaten van zijn gesprekken met het publiek zullen onderdeel worden van deze podcasts.
wo 17 t/m za 20 januari, 17:30 uur

Na hun Bellevue Lunchtheaterhit ChopChopBangBang maken DeMeiden. BECKY. Een jonge vrouw kijkt verbaasd naar een nieuw stempel op haar voorhoofd: white privilege. Witte wat? In de war, nieuwsgierig maar ook boos gaat zij de confrontatie aan met haar kleur, privileges, geschiedenis en de verborgen racist.
Backstage in Theater Bellevue kun je de try-outs van BECKY bijwonen.
wo 31 januari t/m za 3 februari, 17:30 uur