AMSTERDAM - Huisgezelschap van de Tolhuistuin LostProject sluit op woensdag 20 juni hun theaterseizoen af met een pittig theatraal debat. LostWords #11: The Voice of a Legend gaat over idolen, helden, legends.

Iedereen wordt blanco geboren.
Langzaam maar zeker vorm je je identiteit door te kijken naar verschillende mensen,
naar voorbeeldfiguren, naar jouw legends.
Mensen die zijn zoals ze zijn. Zichzelf. Zonder gêne.
Rolmodellen die inspirerende dingen hebben gezegd, inspirerende dingen hebben gedaan.
Legends die je stiekem wel een beetje zou willen zijn.

Naast de spelers van LostProject zijn er een aantal (muzikale) gasten aanwezig. Acteur Denzel Goudmijn brengt een muzikale ode aan zijn held. Georgifa Boomdijk , zangeres in onder andere The Passion, en Cheyenne Toney , bekend van The Voice of Holland liveshows, doen een bijdrage.

Ook de spoken word artiesten ( Poetry Circle Nowhere) die de voorstelling RAUW speelden, en Johan van Aalst, voormalig programmamaker van de Tolhuistuin, vertellen wat hun idolen voor hen betekenen.

Onder leiding van host extraordinaire Yahmani Blackman en met theatrale performances zoeken de jongeren van LostProject samen met het publiek naar woorden die gevonden willen worden en stem geven aan het leven van jongeren. Verwacht een avond vol dialoog, spoken word, muziek en theatrale performances. LostWords is een coproductie van Stichting Tolhuistuin en LostProject.

Deze laatste editie voor de zomervakantie vindt plaats in de Tuin. Bij koud weer vindt het programma plaats onder de luifel met dekentjes en vuurkorven.