AMSTERDAM - Maandag 29 oktober van 19.00 – 00.00 uur zal het historische horrorverhaal van The Kraken Black Spiced Rum tot leven worden gebracht op Screamfest in Theater Amsterdam. Met als thema: Horrors from the Deep.

Vorig jaar was Screamfest in London een overweldigend succes. Bezoekers hingen met de benen buiten en het gegil was straten verderop te horen. Jij kan nu bij de eerste editie van Screamfest in Nederland zijn. Ben jij een rum liefhebber, scary movie lover of wil je gewoon een te gekke maandagavond beleven? Dan mag je dit event zeker niet missen! Verzeker jezelf van een ticket. Let op: limited amount tickets.

De unieke filmervaring zal plaatsvinden in het mooiste theater van Amsterdam. Deze adembenemende locatie wordt omgebouwd tot een levendige set met filmfiguren waarvan het lijkt alsof ze zijn ontsnapt. Waan je in een mysterieuze onderwaterwereld en geniet van de smaakvolle Kraken rum, welke uniek is in zijn soort.

Een ticket voor Screamfest is vanaf nu te verkrijgen. Ze zijn online te koop via www.thekrakenscreamfest.nl voor een prijs van €15,00 per ticket. Deze prijs is inclusief angstaanjagende filmvertoning, ‘Black Inked’ snacks, photobooth, één gratis The Kraken cocktail, foto contest, gratis loterij met Kraken prijzen, muziek met DJ, face- & airbrush artiesten, 50% korting op The Kraken cocktails*, gemuteerde zeemeerminnen, herrezen piraten, zeemonsters en freakin’ more. Tevens worden er op social media VIP-upgrades verloot en met de hastag #ISCREAMFORKRAKEN zijn Kraken packages te winnen, dus stay tuned!

Over The Kraken
The Kraken Black Spiced Rum is afkomstig uit het Caribische gebied en vernoemd naar het legendarisch zeemonster dat bekend staat om zijn dodelijke tentakels, vlijmscherpe tanden en onverzadigde eetlust. De rum is een intens rijke en krachtige drank met een soepele afdronk. Net als de inkt, die het beest gebruikt om zijn prooi te bedekken, is de rum diepzwart gekleurd. Gedistilleerd van een natuurlijk zoete melasse, wordt The Kraken vermengd met 13 geheime kruiden, tonen van vanille, kaneel, citrus, kruidnagel, peperkorrels en gevaar. Veel gevaar.

‘’To not respect the power of The Kraken is to not respect the sea.’’ Buy your ticket as soon as possible, The Kraken awaits...