AMSTERDAM - Op locatie in een prachtige kersenboomgaard in Amsterdam West, speelt Greg Nottrot zijn versie van Tsjechovs klassieker De Kersentuin. Hij situeert zijn vertelling in zijn opa’s vervallen zomerhuis op een Grieks eiland. De plek waar hij iedere zomer zeven weken lang de tijd traag voorbij zag trekken. De plek waar z’n jeugd verpakt in doeken opgeslagen ligt. Een plek die hij wellicht verkopen moet.


Terug, naar De Kersentuin is een nostalgisch, zomers dilemma over de heimwee naar vroeger en de (financiële) waarde van een dierbare herinnering. Met het publiek als jury, ontvouwt Nottrot stap voor stap zijn netelige kwestie. Zijn lot legt hij in handen van zijn toehoorders, met de vraag: Houden? Of verkopen? Een theatraal dilemma, verpakt in een avond vol Griekse gastvrijheid.


Met diner!

Na afloop neem je plaats aan lange tafels om, al nippend aan je Griekse wijn, je te goed te doen aan versgebakken steenoven pizza’s en frisse salades. Met de mediterrane muziek op de achtergrond en de zon die langzaam achter de kersenbomen zakt, waan je je voor één avond op vakantie…


Praktische Info

Locatie: Fruittuin van West

Adres: Tom Schreursweg 48, 1067 MC Amsterdam

Ticketprijs (inclusief diner): € 27,50