AMSTERDAM- Iedere zondag tot en met september gaat de Tuin lekker lang open voor iedereen die zin heeft in live muziek, (kinder)spelletjes, ravotten of chillen in het gras of hangen op het terras met een cocktail.

Vandaag intieme mellow sets op de agenda! Om nog meer in de sfeer te komen vieren we vandaag de landelijk stoelmassage-dag door WorkMassage. Deze organisatie verzorgt al 20 jaar stoelmassages bij bedrijven om medewerkers vitaal te houden. Ze vieren hun jubileum in de Tuin en daarom staan er ook twee masseurs voor de bezoekers van Sunday Sounds klaar. Ervaar de ontspannen werking van een stoelmassage met de mellow music op de achtergrond!

Het programma:

Tiigre in duo setting

Tiigre bestaat pas een jaar, maar heeft al bij een aantal belangrijke locaties voor livemuziek in Amsterdam (Studio / K, Volta, Red Light Jazz Festival) gespeeld. Tiigre maakt dromerig klinkende muziek en brengt een krachtige doch zoete boodschap naar het publiek. Dankzij aderen vol songwriting-bloed, bestaat hun repertoire alleen uit originele frisse pop-folk liedjes.

Aïcha Gill

Aïcha (1991) is een Nederlandse soul-zangeres, songwriter en musical actrice. Geïnspireerd door Etta James, Sade en Aaliyah brengt ze moderne en kwetsbare nummers. Haar uitgebrachte singles heten Last Love Letter en September. Momenteel is ze druk bezig met eigen muziek en werkt zij samen met onder andere Alvin Lewis en Aïrto Edmundo aan haar allereerste EP.


Sigrid Bröcheler trio

Deze zomer is Sigrid met haar trio terug in de Tolhuistuin. Met virtuoos Hernán Ruíz op gitaar en Sanne van Delft op contrabas, brengt het trio een warm bad van een liedjesprogramma met de mooiste standards, Latijns-Amerikaanse evergreens en hier en daar een Nederlands pareltje. Een kleine wereldreis op locatie, waarin elementen van jazz, pop en folklore zich verenigen, met het hart aan de andere kant van de oceaan, maar altijd met de voeten stevig in de Nederlandse poldergrond. Sigrid Bröcheler (vocals), Hernán Ruíz (gitaar), Sanne van Delft (contrabas).

//

Bekijk het programma ook op Facebook.