AMSTERDAM - Vandaag de swingende afsluiter van het Sunday Sounds seizoen in samenwerking met Teatro Munganga. Teatro Munganga (spreek uit: moen-gang-gaa) is een Braziliaans woord, afgeleid van Mganga, een stam in Afrika. De priesters van deze stam maken tijdens hun rituelen grote en uitbundige gebaren. Hun manier van communiceren bestaat uit gekke gezichten, grimassen en dansen. Sinds de oprichting in 1987, kent Teatro Munganga de beeldende taal een grote rol toe in zijn voorstellingen. Door theater met muziek, dans en poppenspel te mengen, wil de theatergroep de poëzie van het leven laten zien. Het wonder van het alledaagse.Het muziekprogramma bestaat uit een groep getalenteerde acts die allemaal passie hebben voor Braziliaanse muziek:


MABASSA
Klinkt als: MABASSA. Een band gevormd rond het duo Breno Viricimo & Nathaniel Klumperbeek. Zij weten een unieke sound te presenteren waarbij het onmogelijk is om er niet door in vervoering gebracht te worden.Klinkt als: MABASSA. Door een onvoorziene omstandigheid komen Breno Viricimo & Nathaniel Klumperbeek elkaar tegen. Toen gingen ze liedjes schrijven. The rest is history.Klinkt als: MABASSA. Is de dochter van Juan Luis Guerra en Natiruts. Wie is de vader wie is de moeder? Kom luisteren!

Godoy & Murilo Damasceno
Na een studie journalistiek is Viviani in 2003 als zangeres bij de band Electro Côco gekomen. De eerste CD “Cocô of the World” kreeg veel lovende recensies. OOR: “High quality recording aimed at all dance floors at all seasons.” In 2004 speelde Electro Cocô op festivals zoals Roots Festival, Festival Mundial, North Sea Jazz Festival, Pole Pole en Lowlands. Kers op de taart: de band is genomineerd voor een Edison Award (soort van de Grammy’s in Europa) in the World Music categorie. Murilo Damasceno begeleidt op gitaar. Hij studeerde af op het Conservatory of Brazilian Popular Music en werkt sinds 10 jaar als muzikant, muziekleraar en producer.