AMSTERDAM - Kom in het weekend van 25 tot en met 27 mei in en om het Olympisch Stadion kennismaken met én genieten van diverse (nieuwe) sporten. Jonge sporttalenten laten dan hun kunsten zien en u kunt zelf ook een lesje meedoen!

Wel eens een potje 3x3 basketbal, urban hockey of straattennis gezien? Of ervaren hoe het is om vanuit een rolstoel te volleyballen? Komend weekend kunt u het allemaal meemaken tijdens de NextGen Games. Het uitgebreide programma staat helemaal in het teken van de volgende generatie sporters en sporten.

Gratis sportclinics
Er zijn gratis sportclinics waar u aan kunt deelnemen. De clinics zijn toegankelijk voor iedereen, maar het is wel handig om u vooraf in te schrijven via de website.

Ook de aangepaste sporter kan meedoen. Zo is er o.a. een workshop rolstoeltennis (vrijdag), zitvolleybal (zaterdag) en rolstoelbasketbal (zondag). 'Gewone' sporters kunnen ook meedoen en ervaren hoe het is om aangepast te sporten.

Magic Moment
Tijdens het dagelijkse half uurtje, de Magic Moment, komen de leukste trucs en skills van de verschillende sporten voorbij.
Sporters, fans en bezoekers krijgen dan de crème de la crème van iedere sport voorgeschoteld.

Lees hier het volledige programma van het weekend.