AMSTERDAM - Snoop Dogg en Amsterdam; een mooiere combinatie lijkt er niet. De rapper en de stad zijn een match made in heaven. Dat komt hij onderstrepen met zijn allergrootste show ooit in ons land. Op dinsdag 7 april 2020 strijkt zijn I Wanna Thank Me Tour neer in onze hoofdstad en hij neemt een heleboel bevriende special guests mee. Tickets voor de show gaan op maandag 14 oktober om 10:00 uur in de voorverkoop via www.iwannathankme.nl.

I Wanna Thank Me
De carrière van Snoop Dogg duurt inmiddels ruim 25 jaar en dat is voor ‘Tha Doggfather’ reden genoeg om zijn grootste tour ooit aan te kondigen. De I Wanna Thank Me Tour is vernoemd naar zijn zeventiende album. De titel ervan is afgeleid uit het dankwoord dat Snoop uitsprak toen hij in 2019 werd ingehuldigd in de Hollywood Hall Of Fame. De tour is dus niet alleen een viering van zijn jubileum, maar indirect ook van zijn eigen tegel.

West Coast-legende
Calvin Broadus, zoals de rapper echt heet, is een ware Westcoast-legende. Nadat hij werd ontdekt door Dr. Dre en mocht meedoen op diens album The Chronic, besloot diezelfde Dr. Dre hem te helpen met zijn eigen debuutplaat. Doggystyle verscheen in 1993 en is inmiddels een regelrechte klassieker te noemen. Wie kent er niet de klassieke g-funk anthems als What’s My Name?, Murder Was The Case, Lodi Dodi en Gin And Juice? Maar daar hield het niet op. Snoop’s hitlijst is bijna oneindig; Drop It Like It’s Hot, Beautiful, Vato, Nuthin’ But A G-Thang en Young, Wild & Free bijvoorbeeld. De stempel die hij op de hiphopcultuur heeft achtergelaten is gigantisch; als rapper, acteur, zakenman én presentator. Wie hem al eens live heeft gezien, weet dat hij een echt podiumbeest is en komt om te feesten!

Special guests
Snoop komt niet alleen naar Amsterdam. In de Ziggo Dome zullen veel van zijn bevriende collega’s te zien zijn. Warren G, Tha Dogg Pound, RJmrLA, Obie Trice en D12 treden die avond ook op naast ‘The Big Boss Dogg’. Zin in een avondvullend programma vol hiphopklassiekers, clubkrakers, rammende westcoast-beukers en dikke lyrics? Dan hebben we op 7 april 2020 een afspraak in Amsterdam!

Snoop Dogg – “I Wanna Thank Me”
Tour Dinsdag 7 april 2020 Ziggo Dome, Amsterdam
Kaarten vanaf €39,- excl. 10% servicekosten en transactie kosten. De voorverkoop start op maandag 14 oktober om 10.00u exclusief via www.iwannathankme.nl.