AMSTERDAM- Afgelopen zondag speelde Queer popzangeres Kim Petras in Paradiso. Een show vol enorm goede popmuziek, verschillende outfits en een publiek dat helemaal uit zijn dak ging.

In het jaar 2017 brak Kim Petras door met haar hit single “ I Don’t Want It At All” vanaf toen is het balletje snel gaan rollen. Hit na hit bracht ze uit en ze werd wereldwijd steeds bekender. Haar doelgroep zijn dan over het algemeen homoseksuelen, transgenders en mensen die zich nergens thuis voelen. ''Als je naar Kim haar muziek luistert ben je nooit alleen” dat is wat de meeste van haar fans zeggen.


Afgelopen zondag 1 september stond ze voor het eerst met haar show in Amsterdam. Vanaf het moment dat ze op kwam tot het moment ze weer af ging was het één groot feest. Er was niemand in de zaal die stil stond of nog rustig zijn/haar Instagram aan het checken was. Iedereen was aan het genieten van wat een hele gave show was.

Live
Kim is een enorm goede zangeres met een stem die heel bijzonder is, je herkent haar meteen als je haar stem hoort. Met haar iconische popmuziek zet ze voor 100% zeker een goede show neer. Kim toonde de juiste emotie bij elk nummer. Je kon zeggen als het heel emotioneel werd, maar ook wanneer je helemaal uit je dak moest gaan. Kim heeft 3 verschillende outfits gedragen, elke outfit paste bij het gedeelte van de show en dat maakte de show heel echt. Ook maakte Kim de show extra persoonlijk door verschillende namen van fans te noemen, die ze op twitter gezien had. En probeerde ze zo veel mogelijk interactie te hebben met het publiek. Ze staat op het podium met haar DJ, en heeft ze dus geen band waardoor de aandacht echt naar Kim gaat, en niet naar alles wat erom heen gebeurd.