AMSTERDAM -Peter Doherty & The Puta Madres geven op zondag 21 juli een optreden in het Amsterdamse Bos. Deze show is de zevende die wordt aangekondigd voor het nieuwe seizoen van Live at Amsterdamse Bos. Eerdere edities speelden o.a. Little Steven and the Disciples of Soul, alt-J, Graham Nash, Typhoon en vele andere artiesten uit binnen- en buitenland in het openluchttheater. De kaartverkoop start vrijdag 1 februari om 10:00 uur.

Peter Doherty
Peter Doherty, bekend als zanger en gitarist van de bands The Libertines en later Babyshambles, komt zondag 21 juli naar het bos voor een unieke openluchtshow met zijn nieuwe band The Puta Madres. Er is veel over Doherty gezegd en geschreven. Vaak wordt hij betiteld als het ‘enfant terrible’ van de Britse muziekscene maar minstens even vaak als kleurrijk artiest en alleskunner. Een ding is zeker: hij is oprecht, doet alles wat hij doet vol overgave en heeft vele goede albums op zijn naam staan. Zijn laatste soloalbum Hamburg Demonstrations - met daarop het wonderschone ‘I Don’t Love Anyone (but You’re Not Just Anyone)’ - kwam iets meer dan twee jaar geleden uit en kon op lovende kritieken rekenen van onder meer muziekmagazine NME. Met zijn nieuwe band The Puta Madres brengt Peter Doherty op 26 april een nieuw album uit, waarvan de eerste single 'Who’s Been Having You Over' net is verschenen.

Live at Amsterdamse Bos 2019

Eerder werden A Tribute to 2016, John Butler Trio, Band of Horses, De Dijk, Paul Carrack en de Edwin Evers Band aangekondigd voor shows bij Live at Amsterdamse Bos. Met de concerten van De Dijk en de Edwin Evers Band ging het hard: beide acts verkochten drie shows in het Bostheater uit. A Tribute to 2016 brengt op zaterdag 28 mei een ode in het Amsterdamse Bos. Op zondag 2 juni komt Paul Carrack met een avond vol hits, vier weken later komen de indierockers van Band of Horses en op maandag 15 juli staat de Australische gitaarvirtuoos John Butler met zijn trio op de planken in het Amsterdamse Bos. De rest van het programma zal de komende maanden bekendgemaakt worden.

Ticketinfo
Kaarten voor het concert zijn verkrijgbaar vanaf vrijdag 1 februari om 10.00 uur.