AMSTERDAM - Paul Carrack geeft op zondag 2 juni 2019 een show in het Amsterdamse Bos. Hij is daarmee de tweede artiest die wordt aangekondigd voor het nieuwe seizoen van Live at Amsterdamse Bos. Eerdere edities speelden o.a. Little Steven and the Disciples of Soul, Alt-J, Graham Nash, Typhoon en vele andere artiesten uit binnen- en buitenland in het openluchttheater. De kaartverkoop start vrijdag 7 december om 10:00 uur.

Paul Carrack
Over my shoulder, tempted, How Long, The Living Years... zomaar een kleine greep uit het enorme oeuvre van Paul Carrack. De zanger speelde in de jaren 70 en 80 in groepen als Ace, Squeeze en Mike and the Mechanics en werkte samen met een enorm scala aan grote internationale artiesten. Met zijn nieuwe album These Days op zak tourde Paul Carrack in oktober door Nederland, nu komt de artiest volgende zomer terug naar Nederland voor een show in het Amsterdamse Bos.

Many more to come
Eerder werd De Dijk aangekondigd voor twee shows op 22 en 23 juni 2019 voor Live At Amsterdamse Bos. Deze gingen 23 november in de voorverkoop en waren binnen een mum van tijd uitverkocht. Daarom geeft de band een extra concert op maandag 24 juni 2019. De rest van het programma zal de komende maanden bekendgemaakt worden.

Ticketinfo
Kaarten voor Paul Carrack Live At Amsterdamse Bos op zondag 2 juni 2019 zijn €39,50 excl. €3,50 servicekosten, excl. transactie- en/of verzendkosten. De voorverkoop van de show start aanstaande vrijdag 7 december om 10:00 uur via LiveAtAmsterdamseBos.nl en Eventim.nl.