VIJFHUIZEN - De Pasar Malam Istimewa komt met een XL editie naar Expo Greater Amsterdam! Dit evenement staat in het teken van Indonesië en haar rijke cultuur.


Deze XL editie van Pasar Malam Istimewa is in 2023, met circa 150 stands, nog groter dan je misschien gewend bent! De naam van het evenement is Indonesisch voor avondmarkt. Dat is dan ook precies wat je kunt verwachten in het laatste weekend van februari. Een bijzonder evenement met heerlijk eten, uiteenlopende marktkraampjes en live muziek en dans. Niet te missen dus!

ETEN

Het draait bij deze Pasar Malam Istimewa XL om Indonesië. En dat betekent natuurlijk smullen van de Indische en Indonesische keuken! Er zijn talloze eettentjes waar je authentieke maaltijden en snacks kunt halen. Wat dacht je van spekkoek of gado gado? Maar natuurlijk geniet je hier ook van saté ayam of cendol. Er is meer dan genoeg te proeven tijdens het weekend!

KRAAMPJES

Indonesië is meer dan lekker eten. Tijdens deze gigantische avondmarkt is er dan ook meer te scoren dan lekkernijen. Van kleding tot wierook en wanddecoratie tot sambal. Je kijkt je ogen uit! Al die mooie spullen vind je bij de Oosterse specialiteitenmarkt met meer dan 150 kraampjes.

ENTERTAINMENT

Alsof dat alles je nog niet in Indonesische sferen brengt, is er ook nog muziek en dans om van te genieten. Zowel bands als solo artiesten zijn te bewonderen tijdens de avondmarkt in Expo Greater Amsterdam. Of check één van de dansoptredens!

TICKETS EN INFORMATIE

Ga voor tickets en meer informatie naar de website van Pasar Malam Istimewa (www.istimewa-events.nl/haarlemmermeer).