AMSTERDAM- Gisteravond is Park Centraal Amsterdam, voorheen Park Hotel, na een uitvoerige renovatie en rebranding feestelijk geopend. Samen met ruim 900 intimi, industry insiders en bekende Nederlanders als Shary-An Nivillac, Mascha Feoktistova, Kaj van der Voort, Moïse Trustfull en David Laport werd het glas geheven. De avond stond in het teken van onze hoofdstad en de rijke Nederlandse cultuur waarbij verschillende lokale helden hun kunst tot leven brachten in een globally minded setting.


Van souldiva tot Delfts blauw

Niet alleen de lobby en Bar Claes werden omgetoverd tot feestlocatie, in diverse hotelkamers prikkelden creatieve activaties alle zintuigen. Geen standaard fotohokje maar een 'Delfts Blauw photo room' waar zachte foamblokken werden gecombineerd met beeld en geluid van brekend porselein. Smartlappen werden meegezongen in de 'Karaoke Kopstootbar' en in de tickleroom werden gasten letterlijk gekieteld door de vogue-ing dansers van House of Vineyard. DJ Roog draaide heerlijke house beats, bijgestaan door zangeres Shirma Rouse. Nederlandse designer Claes Iversen kleedde de hostessen die alle gasten een onvergetelijk avond bezorgden. "

"Park Centraal is een ware toevoeging voor zijn omgeving; een plek waar geschiedenis, hedendaags design en levendige ruimtes en nabijgelegen bezienswaardigheden met elkaar verweven zijn. Het gebouw fungeert al meer dan een eeuw als hotel en we zijn ongelooflijk trots dat we een rol hebben gespeeld in de overgang naar een bestemming die actueel en opwindend is", aldus Bram van der Hoek, CEO en partner van Europe Hotels Private Collection.