AMSTERDAM - Op donderdag 12 maart 2020 heeft de Nederlandse overheid in overleg met het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) onder meer besloten dat evenementen met meer dan honderd personen verboden zijn. Dit met betrekking tot het indammen van de verspreiding van het coronavirus COVID-19. Tot en met dinsdag 31 maart 2020 moeten alle programma’s worden opgeschort en waar mogelijk verplaatst.


Gezien de omvang van het programma van Paradiso kan het een aantal weken duren voordat er meer informatie is over de opgeschorte programma’s. Wanneer de wijzigingen duidelijk zijn, wordt per programma een e-mail met informatie naar alle ticketkopers verstuurd. Updates over programma’s zal ook beschikbaar komen op de programma-pagina’s op onze website.

Paradiso vraagt begrip voor de grote impact op de organisatie die dit besluit met zich meebrengt. Zodra er nieuwe informatie beschikbaar is wordt deze zo snel als mogelijk op deze pagina geplaatst en op de pagina van het evenement dat je zou gaan bezoeken.

Ze verzoeken bezoekers om niet telefonisch of per e-mail om meer informatie te vragen.

Aanvullende informatie wordt op deze pagina toegevoegd.