AMSTERDAM - 14 februari is het Valentijnsdag. Een dag om bestaande liefde te vieren... en nieuwe liefde te laten ontstaan. In de Dierenopvang Amsterdam zitten Robbie, Rowie, Bobbie en Wollie al heel lang op een nieuwe relatie te wachten. Speciaal voor deze buitenbeentjes is er op Valentijnsdag een datingavond. Gaat u een vaste relatie aan met één van deze undateables?

Op Valentijnsdag vindt de eerste aflevering plaats van Undateable, een datingavond speciaal voor de buitenbeentjes in de dierenopvang. Buitenbeentjes zijn honden en katten met een klein (of soms iets groter) gebrek die daarom vaak lang op een baasje moeten wachten. Maar er is voldoende liefde voor iedereen en deze dieren hebben veel te geven!

Verliefd op een buitenbeentje?

De buitenbeentjes die 14 februari gaan daten zijn Robbie, Rowie, Bobbie en Wollie. Hun profielen bekijkt u op de site van de dierenopvang. Voelt u zich aangetrokken tot één van deze buitenbeentjes? Dan vindt u op zijn of haar profiel een link naar een formulier waar u uw eigen datingprofiel kunt invullen. Als de match wederzijds is zal het dier contact met u zoeken op Whatsapp om u alvast wat beter te leren kennen. En misschien heeft u 14 februari dan wel de eerste ontmoeting met uw nieuwe liefde!

Op date

Uw date ontvangt u in een gezellige ambiance in de dierenopvang. Onder het genot van een drankje en wat lekkers heeft u een half uur de tijd om kennis te maken. Zijn jullie na de eerste date nog steeds enthousiast? Dan volgt een uitgebreide tweede date. En natuurlijk hopen we allemaal dat het avontuur wordt afgesloten met 'en zij leefden nog lang en gelukkig'!