AMSTERDAM - Op woensdagmiddag 19 april is iedereen uit Noord van harte welkom bij Noord vindt Noord, het jaarlijkse ontmoetingsplein voor alle leeftijden in de Kromhouthal. De toegang en alle activiteiten zijn gratis.

Bij Noord vindt Noord is van alles te ontdekken, te doen en te beleven: maak kennis met een echte zorgrobot, fiets je fit op de shakefiets, geniet van een lekkere kop soep van de Soepdames, probeer instrumenten van de aanwezige muziekverenigingen of ervaar hoe het is om doof of slechthorend te zijn bij een workshop van Kentalis. Kinderen kunnen zich laten schminken en meedoen aan knotshockey of voetbal in de pannakooi van Kids Aktief.

Medewerkers van zo’n 100 organisaties, initiatieven en clubs uit Noord wijzen de weg en staan klaar met tips, activiteiten, informatie over activiteiten en voorzieningen in de buurt en met lekkere zelfgemaakte hapjes en drankjes. Er zijn workshops, gezellige koffiehoekjes, presentaties, en demonstraties van bijvoorbeeld Fitgym. Aanwezig zijn onder andere de OBA, Speeltuinen in Noord, Ilovenoord, Het Danspaleis, Evean, de Huizen van de Wijk, Dock jongerenwerk, de Voorleesexpress, Doras, De Tanker, de Modestraat en nog veel meer. Er is levende muziek en dansschool Dance Matic verzorgt de aftrap. Kom ook en breng uw vrienden, familie en buren mee. U bent van harte welkom!

Waar en wanneer

Datum: woensdag 19 april, van 14.00 tot 17.00 uur
Locatie: Kromhouthal, Gedempt Hamerkanaal 231, 1021 KP Amsterdam

De Kromhouthal ligt tussen de Meeuwenlaan en het IJ, in de buurt van de Dirk vd Broek en de Jumbo Foodmarket, en is bereikbaar met de bussen 38, 105 en 125, halte Havikslaan (zo’n 3 minuten lopen).

Meer informatie