AMSTERDAM - Alles is uit de kast getrokken om Nederland wakker te schudden! Jeffrey Schenk & Suzan de Reus bundelen hun krachten. Rock meets volks!


Jeffrey Schenk is inmiddels ruim 20 jaar bezig en geen onbekende meer in het vak. Hij kreeg grote bekendheid door het SBS6 tv-programma 'Bloed, Zweet en Tranen', waarin hij de finale wist te bereiken. Hij treed al jaren op in binnen- en buitenland met als een van de hoogtepunten de voorprogramma's van René Froger in de Amsterdam ArenA. Tevens is hij te zien op Youtube met zijn programma 'De Tourmanager'.

Suzan de Reus heeft in 2015 mee gedaan aan het SBS6 tv-programma 'K3 zoekt K3' en heeft daarbij de liveshows behaald. Daarnaast speelde zij al met haar band 'Cold Turkey' en afgelopen december verscheen hun debuutalbum. Zij speelde met haar band op onder andere Bierpop en in grote popzalen zoals de Melkweg en Paradiso in Amsterdam. Ook maakt Suzan deel uit van 'The Pilgrims' als backing vocalist.

Op maandag 14 oktober presenteren Jeffrey & Suzan hun allernieuwste single, geschreven door Jochem Fluitsma en Jürgen Perier, in de Soundwise Studio's te Amsterdam en zal Wolter Kroes het eerste exemplaar overhandigen.