AMSTERDAM - Sinds juni 2018 is Michel Magnée de nieuwe directeur van het fullservice internetbureau Occhio. Magnée neemt de taken over van Reinder Stolte, die in een andere functie nauw betrokken blijft bij de organisatie.


Magnée heeft ruim 20 jaar ervaring in de IT-sector en verschillende managementfuncties bekleed bij zowel profit- als non-profit organisaties. Hij heeft onder meer een team specialisten aangestuurd voor het uitrollen van wereldwijd internetbankieren.

Magnée: “Ik vind het een geweldige uitdaging om de functie van directeur van Occhio te vervullen en ik zie veel groeipotentie en kansen in de organisatie. Mijn belangrijkste doel is om onze klanten nog beter van dienst te zijn en de organisatie verder te laten groeien. Met het aannemen van twee senior webdevelopers kunnen we Occhio naar een nog hoger niveau brengen en de projecten voor de medewerkers uitdagend houden.’’

Over Occhio
Occhio is een fullservice internetbureau dat gevestigd is in Amsterdam en Sneek. Occhio ontwikkelt websites en webapplicaties met een strategische insteek voor verschillende organisaties in diverse branches.