AMSTERDAM - Op donderdag 30 mei vindt Future Rising plaats in de W Lounge in W Amsterdam. Hierbij zijn experimentele popartiest Lafawndah en visual artist Random Studio aanwezig, die zorgen voor een sensory room experience, waarbij gebruik wordt gemaakt van geluid, geur en visuals. Het thema van Future Rising is dit jaar RIGHT HERE, RIGHT NOW.Naast W Amsterdam, als laatste locatie van Future Rising, vond het event ook plaats bij W Paris (29 april), W Barcelona (2 mei) en W London (9 mei).

Het event is voor iedereen gratis toegankelijk, registreren kan via: https://www.facebook.com/events/270031180596821/

W Hotels worldwide organiseert dit jaar voor het derde jaar op rij Future Rising, in samenwerking met Mixcloud, het audiostreamingsplatform dat een wereldwijde community aanspreekt. Future Rising is een creatief platform dat nieuw talent combineert. Een muziekartiest wordt gematcht met een visuele artiest om een unieke ervaring te creëren.


Muziek is een van de Passion Points van het W-merk, naast Fashion, Design en Fuel. Zo heeft W Amsterdam bijvoorbeeld ook een eigen Music Curator, die de playlist van het hotel samenstelt en zelf ook regelmatig achter de draaitafel staat in W Lounge.